Kaartverkoop FlestivalVoor informatie over de kaartverkoop voor Flestival, zie: http://www.hovoc.nl/special-reports/kaartverkoop-flestival/s/12421

Vanaf maandag 7 november is de PLUS sponsoractie weer van start gegaan. Deze actie zal in totaal 12 weken duren en eindigt op zaterdag 28 januari 2012.
Hoe werkt de PLUS actie?• Doe uw boodschappen bij PLUS Lucassen in Horst en laat uw kassabon voorzien van een speciale stempel.
• Gooi deze kassabon vervolgens in de speciale inzamelton die is neergezet in onze sporthal.
• Wekelijks wordt deze ton geleegd en geteld. De actie start de eerste twee weken met 2,5% uitkering en daarna is de uitkering 1,25%. Het is voor Hovoc dus van belang dat de bonnetjes al vanaf het eerste moment worden ingeleverd!
• Wekelijks zal de stand van alle deelnemende clubs op een scorebord in de supermarkt worden weergegeven en op www.plushorst.nl.
Spaar samen met PLUS Lucassen voor volleybalvereniging Hovoc en deponeer allemaal jullie bonnetjes in de inzameltonnen in de sporthal!Namens de sponsorcommissie alvast bedankt!

Wijziging programmaDe wedstrijd Hovoc B1 - Shock '82 B1 op 12 november zal om 17:00 uur gespeeld worden (i.p.v. 15:00 uur).

17:00 uur MVC '64 DS 3 - Hovoc DS 6
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - ERGO/VCS HS 1, Scheidsrechter: Extern, Tellers: Winnie Driessen en Marja Kuypers
19:00 uur Hovoc HS 2 - Tupos HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Bjorn Coenders
19:00 uur Hovoc HS 3 - HVC HS 1, Scheidsrechter: Tom Janssen, Teller: Gijs Driessen
17:00 uur Hovoc HS 4 - NVC HS 2, Scheidsrechter: Rogér Hoeijmakers, Teller: Tom Kuijpers
17:00 uur Hovoc HS 5 - Vershuys.com Peelpush HS 3, Scheidsrechter: Rob Derix, Teller: Pieter Weijs
15:00 uur Hovoc HS 6 - Shock '82 HS 4, Scheidsrechter: Koen Gruntjens, Teller: Niels Hendrix
Meisjes B15:00 uur VC Unitas MB 1 - Hovoc MB 1
Jongens B17:00 uur Hovoc JB 1 - Shock '82 JB 1, Scheidsrechter: Robin van Rijswijk, Teller: Tom Weijs

Verslagen Dames
Dames 2Afgelopen zaterdag speelden we tegen Revoc. Nadat we vorige week een stap in de goede richting hadden gezet, wilden we deze week dan toch ook eens de winst binnen slepen. Eindelijk wisten we dit waar te maken! Onze eerste overwinning van dit seizoen, 3-1! De eerste drie sets speelden we enthousiast en wisten we redelijk makkelijk te scoren. Vooral de tweede en derde set haalden we overtuigend binnen. De vierde set verslapten we, het enthousiasme was niet meer constant te zien en de concentratie zakte weg. Onnodig ging daarom de laatste set naar Revoc. Toch zijn we blij met deze overwinning en hopen we de stijgende lijn voort te kunnen zetten. Nu een weekje rust en twee weken om weer hard te trainen voor de wedstrijd tegen Ledub.
Karambaaa!

Verslagen Heren
Heren 1Helaas was in Linne van de bravoure, de lef en het enthousiasme van vorige week niets meer te bespeuren bij de mannen van Hovoc. Livoc H1 had daardoor vrij spel. Alleen in de tweede set was Hovoc H1 op de goede weg, maar stokte het bij de twintig punten. Het roer moet om bij Hovoc en daar is de eerstvolgende thuiswedstrijd van aanstaande zaterdag een ideaal moment voor. Hopelijk is er dan weer iets om voor te juichen!
Hieperdepiep... Hoera!
Heren 4
De eerste set zijn we alles behalve goed begonnen, en ook verloren met 25-13. Snel vergeten en flink aan de bak gegaan om die tweede set binnen te halen. Deze hebben we maar net verloren met 27-25. Toch maar voor een vijfsetter gaan en iets later bij Rowwen Hèze verschijnen? Na het winnen van de derde set (25-21) hebben we het helaas niet voor elkaar gekregen om de vierde set nog te winnen. Volgende week spelen we om 17:00 uur thuis tegen NVC HS2, dus kom ons allemaal aanmoedigen en juich ons de overwinning in!
Katsu

Jeugd competitie zaterdag 12 november
Meisjes C13:00 uur Hovoc MC 1 - VC Olympia MC 1, Scheidsrechter: Bas Jenneskens, Teller: Rick Janssen
13:00 uur HVC MC 1 - Hovoc MC 2
13:00 uur BVC Holyoke MC 1 - Hovoc MC 3
Jongens C13:00 uur Hovoc JC 2 - Livoc Liessel JC 1, Scheidsrechter: Roy Dorssers, Teller: Luc Martens

Verslagen Jeugd
CMV 1.1Afgelopen zondag 6 november speelden we in Venray een dubbele competitie. Deze keer dus maar liefst vier wedstrijden op het programma zonder Tooske. De tegenstanders waren al bekend van het toernooi in Horst, namelijk Athos '70 en Active Rooy. De eerste drie wedstrijdjes waren we nog wel geconcentreerd en wonnen we ook vrij eenvoudig. Bij de laatste wedstrijd was de concentratie een beetje verder te zoeken, maar ook deze werd winnend afgesloten. Vier keer winst was het resultaat wat voor de derde keer op rij een mooie eerste plek opleverde in het CMV circuit... Op 20 november staat het volgend toernooi op de kalender, waarschijnlijk weer in Horst.