Een nieuw volleybalseizoen en dus zijn er ook nieuwe teamfoto’s nodig voor op Hovoc.nl. Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren- en recreanten- als jeugdteams! Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.
Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Gebruik een fototoestel (geen telefoon) en zet de flitser aan om het beste resultaat te krijgen. Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Aanleveren Hovoc nieuws
Het aanleveren van het Hovoc nieuws, dat wekelijks op maandag op Hovoc.nl verschijnt, kan per e-mail op nieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig om zodoende de leesbaarheid te vergroten. Het Hovoc nieuws a.u.b. voor zondagavond 19:00u aanleveren! Bedankt.

Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - VCE/PSV HS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Mirjam de Vries, Michele Hendrix
17:00 uur Hovoc HS 2 - HORNERHOF/HHC HS 2, Scheidsrechter: Roger Hoeymakers, Teller: Niek Jans
19:00 uur Hovoc HS 3 - Livoc Liessel HS 1, Scheidsrechter: Stefan Bouten, Teller: Luc de Corte
17:00 uur Hovoc HS 4 - VC Athos '70 HS 3, Scheidsrechter: Björn Coenders, Teller: Guus Nellissen
Meisjes B
12:00 uur VCP MB 1 - Hovoc MB 2
12:00 uur ActiveRooy MB 2 - Hovoc MB 3
Jongens B
13:00 uur Ledub JB 1 - Hovoc JB 1
13:00 uur Hovoc JB 2 - VC Olympia/VC Asterix, Scheidsrechter: Lars Bouten, Teller: Niek Lamers

Verslagen Dames

Na twee verloren uitwedstrijden mochten we eindelijk thuis tegen Hajraa DS 1 aantreden. Gebrand om te winnen stonden we de eerste set als een sterk team te spelen. Alles klopte, waardoor de set overtuigend voor ons was. Dit wilden we de tweede set voortzetten, maar Hajraa wist haar kansen beter te benutten waardoor het weer gelijk stond. In de derde set wisten we ons weer in de wedstrijd te knokken en dat werd beloond! 2-1, en we wilden nog maar één set spelen. Helaas ging die set als een speer, aan de verkeerde kant, en moest er een vijfde set komen. Die set begonnen we heel sterk, waardoor we al snel op een ruime voorsprong stonden. "We moeten niet teveel vleugels krijgen, hè dames!", aldus Krista. Met die woorden in onze gedachten wonnen we de wedstrijd! Enthousiasme en goed teamwork waren de sleutelwoorden van de avond en stuurden we Hajraa met hangende kopjes terug naar Eindhoven.
Yo Knoets

Dames 2
Na een overtuigende en gedreven eerste set tegen Particolare/DS DS 2, wisten we de eerste set met 25-17 in handen te nemen. Helaas verloren we de tweede set met 21-25, maar wisten we ons gedreven spel in de derde set met volle overtuiging te herpakken met 25-21. Er bijna zeker van te zijn dat we de vierde set ook binnen zouden slepen, gingen we wat slordiger spelen met als gevolg deze uit handen te geven (16-25). Zo begonnen we aan een spannende strijd voor de eerste vijfsetter van dit seizoen, die we jammer genoeg niet naar ons toe hebben kunnen trekken (13-15). Met een positieve terugkijk op de wedstrijd staan we alweer gereed om volgende week Shock ’82 een bezoek te brengen. Maar voor nu zeggen we: Serooosss!

Verslagen Heren

Toen we begonnen met inspelen zagen we meteen dat onze tegenstander een echte power aanval had. Heel veel kracht, maar allemaal net boven de netrand. Door een uitzonderlijk goed block en weinig eigen fouten konden we de eerste twee sets redelijk makkelijk naar onze hand zetten. Het eind van de tweede set hebben we wat gewisseld met de spelers en zijn met die eindopstelling de derde set begonnen.
Hier vielen we langzaam terug, meer eigen fouten kwamen langzaam opzetten. Het werd moeilijk om een side-out te spelen en we kregen teveel punten achter elkaar tegen. De vierde en de vijfde set begonnen we met een goede voorsprong, maar deze leverden we snel weer in. De libero had moeite van een paar sterke servicebeurten, waardoor de diagonaal mee moest in de paas. We hebben dus verloren met 3-2.

Heren 2
De lange mannen van Hovoc troffen in hun tweede wedstrijd van het seizoen de kerels van de eerste hoofdmacht uit Belfeld. Geen hoogvliegers, maar wel tezamen een aardig spel neer zettende. Hovoc HS 2 torende daar echter de eerste set boven uit en won deze dan ook overtuigend dankzij gedegen volleybal. De tweede set werd begonnen met een achterstand, welke niet meer werd bijgebeend. Het stond dus gelijk en zo verliep ook het derde bedrijf. Totdat tegen het eind enkele punten door eigen fouten werden verloren en zo ook de set alsnog naar BVC Holyoke HS 1 ging. Ook de vierde set startten de Horster heren slecht. Een wissel van spelverdeler kon die achterstand niet meer goedmaken en daarmee ging de wedstrijdwinst dan ook met 3-1 naar Holyoke.
Hovoc HS 2 weet waar het aan moet werken en gaat dat dan ook met volle overtuiging doen om aanstaande zaterdag in haar eerste thuiswedstrijd tegen Horn te gaan vlammen.

15:00 uur SOMAS/Activia JC 1 - Hovoc JC 1
15:00 uur Hovoc JC 2 - BVC Holyoke JC 1, Scheidsrechter: Geert Bouten, Teller: Guus v/d Munckhof