Hovoc nieuws 8 september

8 september 2014

Contributie 2014/2015

Beste Hovocleden, deze maand worden de contributiefacturen voor het seizoen 2014/2015 per mail verzonden. Bij diegene die de vereniging heeft gemachtigd de contributie middels automatische incasso te innen zal tevens de eerste termijn van de contributie 2014/2015 worden geïnd.

De beloningstoeslag is nog niet opgenomen op de contributiefactuur. De introductie van de beloningstoeslag brengt een aantal uitdagingen met zich mee. Hierdoor is één van de doelstellingen, het snel informeren van de leden van de verdiende beloning bij de diverse activiteiten, het afgelopen seizoen niet goed verlopen. We zijn als contributiecommissie op dit moment nog hard aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten. Binnenkort ontvangen alle vrijwilligers een overzicht van zijn/haar verdiende beloningstoeslag en zullen we z.s.m. tot uitbetaling van ieders beloningstoeslag overgaan.

De contributiecommissie

Verslag Heren 2
De beer is weer los. Hovoc HS 2 is weer begonnen aan een nieuwe uitdaging, de eerste klasse. Door de goede prestaties van Heren 3 het afgelopen jaar, mag Heren 2 haar plaats in de eerste klasse waar gaan maken. Met enkele kleine veranderingen binnen het teammoet ook komend jaar weer een succes worden. Sven blijft voorlopig langs de zijlijn totdat zijn knieën weer fit zijn. Zijn plaats wordt ingenomen door Nick Arts, die zich heeft ingekocht bijHovoc HS2. Om de pass te versterken, heeft Heren 2, ruim voor het sluiten van de transfermarkt, Mark Cuppen aangetrokken. Deze oudgediende zal voor rust en stabiliteit in de verdediging gaan zorgen.
Afgelopen zaterdag heeft Heren 2 een oefenwedstrijd tegen Ledub, een tegenstander van Hovoc HS 1, gespeeld. De eerste set ging eerst gelijk op maar op het einde maakte Heren 2 toch het verschil. De tweede en derde set waren overtuigend voor Heren 2. In de laatste set liet Heren 2 de touwtjes vieren waar Ledub dankbaar gebruik van maakte. Onze eerste 3-1 winst was een feit. Nog geen hoogstaand niveau maar je moet ook niet te vroeg pieken.
Zjie?
Suggesties voor een goede, originele yell kunnen worden gemaild naar h2@hovoc.eu. De winnaar krijgt een unieke VIP-behandeling als “speler van de week” bij Hovoc HS2!

Verslag CMV 6.1 Aspargos toernooi
Als voorbereiding op de competitie hebben we afgelopen zondag 7 september voor het eerst met elkaar kunnen spelen op het Aspargos toernooi. Het weer was prima en de teamsfeer en inzet zat er goed in, wat resulteerde in een mooie eerste plaats. De eerste beker is binnen! De competitie zal wel zwaarder worden maar we hebben er zin in. Kaboem, Kaboem, W.W.K.!
Sjuul, Milou, Jessi, Minke, Vera