Hovoc JB 1 - Tupos JB 1 2-0
Fit & Fysio/VC Limac JB 1 - Hovoc JB 1 2-0

Competitie zaterdag 14 december
Dames

19:00 uur Hovoc DS 1 - VCE/PSV DS 1, Scheidsrechter: Extern, Teller: Erna v/d Bercken, Nadja Soberje
12:45 uur Flamingo's'56 DS 3 - Hovoc DS 2
15:00 uur MVC '64 DS 2 - Hovoc DS 3, Scheidsrechter: Lex Haegens, Teller: Rick Oomen
16:00 uur Olsredlem DS 4 - Hovoc DS 4
Heren
19:00 uur Hovoc HS 1 - Schrijen-Lippertz VCVoerendaal HS 2, Scheidsrechter: Extern, Teller: Marjon Peeters
17:00 uur Hovoc HS 2 - Revoc/VCB HS 3, Scheidsrechter: Niek Jans, Teller: Charlie Verkoelen
19:00 uur Hovoc HS 3 - AV Flash HS 1, Scheidsrechter: Nard Joosten, Teller: Guus v/d Munckhof
17:00 uur Hovoc HS 4 - Revoc/VCB HS 5, Scheidsrechter: Myrna Joosten, Teller: Rick van Rhee
Meisjes B
12:00 uur COACH/VC Sittardia MB 1 - Hovoc MB 1
12:00 uur Were-Di MB 2 - Hovoc MB 2
13:00 uur VC Polaris MB 1 - Hovoc MB 3
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 1 - Revoc/VCB JB 1, Scheidsrechter: Dirk Hesen, Teller: Niek Bouten
13:00 uur Hovoc JB 2 - Ledub JB 1, Scheidsrechter: Aniek Reijnders, Teller: Sandra Lindken

Verslagen Heren

Een spannende wedstrijd was het al met al, zeker na de nederlagen van de laatste weken. De eerste set begonnen we fanatiek, iets wat de laatste wedstrijd pas later kwam. We wonnen deze set met 25-21 en grote glimlach op ons gezicht. Helaas werd deze er weer afgeveegd in de tweede en derde set die ActiveRooy pakte. Het was geen slechte pot volleybal, er stond namelijk weer een team in plaats van individuele spelers. We lieten zien dat wij van plan waren deze wedstrijd te winnen en dat hebben we dan ook gedaan met 3-2. We hadden geen slechte service pass en met de aanval werden redelijk veel directe punten gemaakt.
Anna-nass!
Heren 2
De lange mannen van Hovoc kwamen in Posterholt in een grote donkere en vooral lege sporthal terecht. In schril contrast met deze troosteloze ambiance trad Voluntas HS 1 als sfeerverhoogend zangkoor ten strijde tegen de Horster mannen. Hoewel daarbij opgetekend dient te worden dat het repertoire tamelijk eentonig en weinig hoogstaand was…
Hovoc HS 2 zette de druk op de ketel en wist ondanks wat persoonlijke fouten zonder al teveel problemen de eerste twee sets te winnen mede dankzij een gedegen pass en dito aanval. Hoewel Horst daar in de derde set op voortborduurde, wist Voluntas langzaam maar zeker het kwartje de andere kant op te laten vallen door sterk verdedigend werk aan de dag te leggen. Zo ging het derde bedrijf dan ook naar de Posterholtenaren. Vastbesloten de vierde set ook tot de laatste te bombarderen, nam Hovoc een voorsprong van een paar punten. Die bleek richting het einde van de set net voldoende en na een leuke pot volleybal, waarbij de tegenstanders wederzijds respect opbrachten, wisten de langnekken met vier punten richting Horst te keren.
Zjie… Raf!

CMV toernooi N1-2-3 op 15 december in Maasbree

Op zondag 15 december spelen de jongste volleyballers en volleybalsters weer een toernooitje. Dit keer in Maasbree. Team N2 2 en N3 1 spelen van 09:00-10:30 uur hun wedstrijden. Aansluitend spelen N3 2 en N3 3 van 10:30-12:00 uur.
Succes en veel plezier!

Scheidsrechters en tellers voor zondag 15 december
De volgende scheidsrechters worden op zondag 15 december verwacht voor het fluiten voor de CMV jeugd niveau 4, 5, 6: Britt Engels, Lisa Kuijpers, Demi Clausen, Jente Hermans, Ili Driessen, Joyce Hoeijmakers
Zorg dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent. De eerste wedstrijden zijn om 10:00 uur.

Meisjes C

15:00 uur Civitas MC 1 - Hovoc MC 1
13:00 uur Hovoc MC 2 - Accretos MC 1, Scheidsrechter: Luuk Gooren, Teller: Danielle Peeters
12:30 uur Tupos MC 1 - Hovoc MC 3
15:00 uur VC Athos '70 MC 1 - Hovoc MC 4
Jongens C
13:00 uur Hovoc JC 1 - SOMAS/Activia JC 1, Scheidsrechter: Elke van Wegberg, Teller: Luke Martens
15:00 uur Hovoc JC 2 - VC Velden JC 1, Scheidsrechter: Roy Dorssers, Teller: Mike Gooren