Hovoc nieuws 9 februari

9 februari 2015

Carnavalsoptocht zondag 15 februari
Beste Hovoc-leden, vrijwilligers, ouders/verzorgers,
Met nog een goede week te gaan komt de carnaval steeds dichter bij. Inmiddels is de organisatie bezig met de laatste puntjes, en wordt ook de laatste hand gelegd aan het vrijwilligersschema voor dinsdag 17 februari (mensen die zich hebben aangemeld ontvangen dit uiterlijk begin volgende week). Door middel van dit bericht willen wij jullie alvast informeren over de carnavalsoptocht op zondag 15 februari 2015.

Wij gaan er vanuit dat iedereen die zich heeft opgegeven, ook daadwerkelijk op komt dagen, en mensen die zich nog niet hebben opgegeven, maar toch graag mee willen lopen, die zijn van harte welkom om ons te vergezellen!

Hieronder volgen enkele afspraken, zodat we de hele groep om 13.49 uur gereed hebben staan naast de route van de optocht (voor de Mèrthal):

  • Iedereen dient zelf voor zijn/haar lunch te zorgen
  • Kledingvoorschrift senioren: Zwart/geel (eventueel Hovoc-tenue) of boer/boerin (eventueel met een knipoog naar het geel/zwart van Hovoc)
  • Kledingvoorschrift jeugd: Zwart/geel (eventueel Hovoc-tenue) of circus

Omdat we ook (een beetje) geschminked worden, dient iedereen op tijd aanwezig te zijn bij kantine 't Berkeltje, dit is de kantine van sporthal De Berkel.

  • Senioren dienen om 12.00 uur aanwezig te zijn
  • A-, B- en C-jeugd dient om 12.30 uur aanwezig te zijn
  • CMV jeugd dient om 13.00 uur aanwezig te zijn

Mochten hier nog vragen over zijn, dan horen wij dat graag via boerenbruiloft@hovoc.nl.
Alaaf! Commissie boerenbruiloft

Video jeugdboerenbruiloft
Ten overstaan van een bomvolle zaal De Lange speelde zich op zondag 8 februari het jeugdboorebrullefscircus af. Dat fantastische spektakel is in zijn geheel op video terug te kijken op:http://youtu.be/Vt2wy6EHbf4
De “grote” boerenbruiloft gaat op dinsdag 17 februari, vanaf 14.11 uur in de Mèrthal, haar uiterste best doen om mooie spel van de Hovoc-jeugd te overtreffen!

WK & EK-clubambassadeurs binnen Hovoc
2015 belooft een prachtig volleybaljaar te worden met de WK Beachvolleybal en het EK Volleybal Dames in Nederland. Henk Berkhout (trainer/coach D1) en Rudy Beurskens (trainer/coach MB1) zijn voor Hovoc de WK/EK-ambassadeurs.Lees hier verder!

Uitslag competitie vrijdag 6 februari
Heren
SV Aspargos HS 1 - Hovoc HS 2 3-1

Uitslag competitie zaterdag 7 februari
Meisjes A

Hovoc MA 1 - S'62 MA 1 2-3