Hovoc nieuws 9 januari

9 januari 2012

PLUS Clubkasactie, doe mee!De eerste helft van de Plus sponsoractie zit er alweer op en Hovoc staat na deze zes weken op een goede derde plaats. Deze plaats willen we graag vasthouden en we willen jullie daarom vragen om ook de komende zes weken de bonnetjes weer in de inleverboxen in de sporthal te doen. Gooi de bonnetjes van de kerstboodschappen dus niet weg, maar bewaar ze en lever ze bij de eerst volgende training weer in bij Hovoc.
Onder alle deelnemers die hun naam, telefoonnummer en team op de bonnetjes vermelden, zullen enkele Hovoc prijzen worden verloot!
De PLUS Clubkasactie gaat door tot 28 januari. Blijf je kassabonnen dus inleveren in de Dendron sporthal!

Competitie zaterdag 14 januari
Dames19:00 uur Stravoc DS 1 - Hovoc DS 1
18:00 uur Vludoc '98 DS 1 - Hovoc DS 2
17:00 uur Hovoc DS 3 - VC Athos '70 DS 2, Teller: Inez Lindken, Scheidsrechter: Tom Janssen
17:00 uur Hovoc DS 4 - Tupos DS 2, Teller: Loes van der Schoot, Scheidsrechter: Rob Derix
19:00 uur Vershuys.com Peelpush DS 6 - Hovoc DS 5
19:00 uur Hovoc DS 6 - Asterix DS 2, Teller: Jolanda Welles, Scheidsrechter: Zita Janssen
Heren19:00 uur Hovoc HS 1 - Hands up HS 1, Teller: Ria Hoeijmakers en Christa v/d Bekerom,
Scheidsrechter: Extern
19:00 uur Hovoc HS 2 - Achilles HS 1, Teller: Marloes Nogarede, Scheidsrechter: Extern
16:00 uur SV Aspargos HS 2 - Hovoc HS 3
15:00 uur Hovoc HS 4 - Hovoc HS 6, Teller: Sam Jacobs, Scheidsrechter: Vera v/d Pasch
19:00 uur Revoc/VCB HS 6 - Hovoc HS 5

Scheidsrechter zondag 15 januariDe volgende scheidsrechters en tellers worden op zondag 15 januari verwacht voor het fluiten en tellen voor de CMV Jeugd: Niels Smits, Luke Martens, Rick van Rhee, Martijn Schoeber, Evert Leijssen, Falco Wijnen en Niek Bouten.
De zaalwacht wordt die dag verzorgt door Fennie Wagemans en Lex Haegens.
Zorg dat je 20 minuten voor aanvang aanwezig bent. Als je niet kunt, zelf voor vervanging zorgen.

Verslagen Jeugd
Open Club CMV Niveau 6Yeah, Keboem! Wij zijn door naar de volgende ronde! Zondag maakten we op de Open Club Kampioenschappen een flitsende start tegen Activia. Deze geduchte tegenstander hadden we vorige week ook al getroffen op het internationale toernooi. Zij werden toen eerste en wij derde. We wisten dus wat ons te wachten stond. We speelden lekker ons eigen spelletje. We werkten hard voor elkaar, maar waren net te lief voor de andere kant. We verloren deze wedstrijd met 2-0.
In de tweede wedstrijd tegen Achilles gingen we wederom goed van start. Manon, Femi en Anne hadden een heerlijke knalserve. Maartje maakte prachtige set-ups en Sophie scoorde in één, twee drieslag. We wonnen deze set overtuigend met 25-14! Ook in de tweede set gingen we aanvallend van start. Zelfs Femi smashte een paar keer hard in. Ook Anne en Manon hadden de smaak te pakken. Sherna en Sophie blokten alsof ze nooit anders doen! Door goed drie keer te blijven spelen en aanvallen wonnen we ook deze set met 25-14. Keboem!
De derde wedstrijd tegen Set-Up was super spannend. De eerste set ging goed tegen elkaar op. We waren gewoon écht goed! De aanval ging geweldig en we werkten hard. Helaas verloren we deze set met 24-26... De tweede set? Het lukte niet om een tandje bij te schakelen. We deden erg goed ons best, maar jammer genoeg verloren we met 2-0. Wederom wel een wedstrijd waarin we echt leuk volleybal hebben laten zien met z'n allen. Wat een niveau zeg!
En nu het beste nieuws. We mochten de kruisfinales spelen tegen Flamingo's. Ook deze tegenstander kenden we van een week eerder. De zenuwen speelden ons parten. Het bleef spannend tot 18-18. Toen pakten we ons weer op. Maartje serveerde kei goed bovenhands; de bal kwam terug en Femi passte precies bij Manon in de handen; Manon gaf een wereld set-up en Anne met haar kijk in de gaatjes bril, legde de bal precies in een gaatje. Ja, en toen was het hek weer van de dam en was 25-20 snel een feit. Nog één setje... Ja hoor, Sherna bracht net wat extra energie en nieuwe schwung in het team. We pakten Flamingo's in, wonnen deze wedstrijd met 2-0 en gaan met veel plezier door naar de volgende ronde!
Yeah, Keboem!
Manon, Anne, Maartje, Sophie, Sherna en Femi

DAMES RECREANTEN
Competitie woensdag 11 januari 19:30 uur Hovoc DR 1 - Peelpush DR 1, Scheidsrechter: Mark Jacobs
20:15 uur Vokon DR 1 - Hovoc DR 3

Competitie donderdag 12 januari 20:30 uur ActiveRooy DR 1 - Hovoc DR 2