Heren
14:30 uur VVC-Vught HS 2 - Hovoc HS 2
17:00 uur Set Up HS 1 - Hovoc HS 3
Meisjes A
15:00 uur Hovoc MA 1 - Livoc Liessel MA 1, Scheidsrechter: Amy Houwen, Teller: Els Bouten
Meisjes B
16:00 uur LOV MB 2 - Hovoc MB 1
15:00 uur HORNERHOF/HHC MB 2 - Hovoc MB 2
Jongens B
15:00 uur Hovoc JB 3 - VCP JB 1, Scheidsrechter: Fennie Wagemans, Teller: Jolanda Welles

Verslagen Heren

Hovoc HS 1 speelde afgelopen zaterdag tegen de nummer twee ADC te Urmond. Met al zeven punten los, zou dit de wedstrijd moeten worden die het verschil zou maken.
Gespannen begonnen de heren aan de eerste set. Het was een mooi spel om naar te kijken. Geen van de teams leek de overhand te hebben en de ander ruimte te geven. Elk punt werd zwaar bevochten. Slim spel werd afgewisseld met brute kracht. De heren hielden te allen tijden het hoofd koel en met 27-29 werd de eerste set binnen gehaald. Een last leek van de schouders gevallen, want de tweede set werd zwak begonnen. Voor ze het door hadden keken de heren tegen een 9-2 achterstand aan. Bob Soberjé hamerde de spelers op de gemaakte afspraken. De strijd werd feller en de het was de routine die de heren in huis hadden die ze de achterstand puntje voor puntje deden wegwerken. Wederom was het einde bloedstollend. ADC begon als eerste met een setpoint, maar ook hier hielden de heren de situatie koelbloedig onder controle en werd de set met 24-26 binnen gehaald. Hovoc had het hele spel een sterk blokkerend spel. De strijdlust van ADC leek na twee verloren sets gebroken. De derde set ging dan ook ruimschoots naar de Horster heren. Met 17-25 was ADC geen partij. Het sterk spelen werd onafgebroken voortgezet en al snel had Horst in de vierde set een voorsprong die het niet meer afgaf. Met 23-25 werd de laatste afgesloten en een 0-4 overwinning was een feit. Vijf punten uitgelopen op ADC geeft een bijna onoverbrugbare voorsprong van twaalf punten. Het kampioenschap staat voor de deur. Met zoals het er uit ziet en als de heren zo blijven spelen is dat 28 maart tegen Maasdal een feit dat er volgend seizoen een klasse hoger gespeeld gaat worden.

Heren 2
Voor de lange mannen van Hovoc viel er in Beek en Donk weinig eer te behalen tegen de nummer drie uit de poule. Ondanks de lange warming-up duurde het een tijd voor Hovoc HS 2 in haar eigen ritme kwam. En ondanks dat het elke set iets beter ging, kwam de reservehoofdmacht uit Horst telkens een paar punten te kort. Ook in de vierde set waren dat er nog twee en zo bleven alle wedstrijdpunten dus bij Bedovo HS 1.