Klik hier voor het overzicht van alle scheidsrechters en tellers (pdf)

Een nieuw volleybalseizoen en dus zijn er ook nieuwe teamfoto’s nodig voor op Hovoc.nl. Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren- en recreanten- als jeugdteams! Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.

Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Gebruik een fototoestel (geen telefoon) en zet de flitser aan om het beste resultaat te krijgen. Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Verslagen
Hovoc HS 1
Een onbedreigde 4-0 zege op Helmond heeft de Horster volleybalheren de eerste plaats in de promotieklasse opgeleverd. Voor thuispubliek in de Dendron sporthal overrompelde Hovoc HS 1 de Brabanders. Een bijzondere overwinning, want Hovoc behaalde haar 28e zege op rij.

Vooraf waren de verwachtingen bij de Hovoc-heren hoog gespannen. Heel de week werd er uitgeleefd naar deze wedstrijd. Polaris HS 1 was wederom een oud team waar weinig over bekend was. De enige opdracht die Horster ploeg meekreeg was “er vol ingaan”.

De eerste set werd begonnen met een streng fluitende scheidsrechter, maar dit had ten gevolge dat er vol vuur werd gespeeld. De Horster mannen kwamen los. Al snel werd een voorsprong gepakt en de eerste set werd met 25-20 gewonnen. Nog steeds beducht voor de tegenstander Polaris werd de tweede set met volle concentratie aangevangen. Een tikkeltje moeizamer door een sterke service van Polaris maakte het dat Horst door de set heen tegen een kleine achterstand aankeek. Koelbloedig werd er een tandje bijgezet en vol powerplay werd er met 25-22 gewonnen.

Een 2-0 voorsprong maakt een derde set altijd tot een risico. Ook hier was het ‘t powerplay van Horst dat de heren uit Helmond overrompelde. Die hadden niets meer in te brengen, net als in de vierde set. Deze sets werden met ijzersterk spel binnengehaald, waardoor Hovoc na zes gespeelde wedstrijden minstens vier punten los staat op de nummer twee.