Hovoc nieuws 9 september

9 september 2013

Bloemenactie op 18 en 19 september
Via deze weg willen wij jullie er alvast op attenderen dat de bloemenactie 2013 zoals gewoonlijk plaats zal vinden in de week voor de september kermis. Dit houdt in dat de bloemenactie dit jaar gehouden zal worden op woensdag 18 september en donderdag 19 september. De gebruikelijke opgaveformulieren zullen vanaf aanstaande zaterdag worden verspreid in de sporthal.
Bas en Theo Janssen

Beginfeest 28 september – It’s beach party time!
Het jaarlijkse en legendarische "Begin-van-de-competitie-feest" van Hovoc is vanwege de Horster kermis niet op 21 maar op 28 september!
Dan wordt met een tropische beach party het nieuwe volleybalseizoen ingeluid. Zon, zee en strand, beachbabes en –hunks, exotische cocktails en dampende beats… Het belooft een zwoele avond te worden!

Teamfoto’s 2013/2014
Een nieuw volleybalseizoen en dus zijn er ook nieuwe teamfoto’s nodig voor op Hovoc.nl. Helaas hebben we nog lang niet van elk team een teamfoto en dat is wel noodzakelijk, zowel voor senioren- en recreanten- als jeugdteams! Vandaar het vriendelijke doch dringende verzoek om zo spoedig mogelijk een teamfoto aan te leveren op website@hovoc.nl.
Zorg dat iedereen (inclusief coach) er in Hovoc-tenue netjes op staat. Een goed voorbeeld is de teamfoto van Dames 1: http://www.hovoc.nl/teams/dames/dames-1/s/14567
Gebruik een fototoestel (geen telefoon) en zet de flitser aan om het beste resultaat te krijgen. Mocht er een speler/speelster ontbreken dan is dat zeer jammer. Maar zorg dan toch alvast z.s.m. voor een foto. Er kan altijd later een nieuwe teamfoto achteraan gestuurd worden, dat is geen probleem.
Alvast bedankt!

Aanleveren Hovoc nieuws
Het aanleveren van het Hovoc nieuws, dat wekelijks op maandag op Hovoc.nl verschijnt, kan per e-mail op nieuws@hovoc.nl. Houd wedstrijdverslagen kort en bondig om zodoende de leesbaarheid te vergroten. Het Hovoc nieuws a.u.b. voor zondagavond 19:00u aanleveren! Bedankt.
Niels Hendrix

Verslagen Heren
Heren 2

Voor het tweede driekamp ter voorbereiding op het nieuwe volleybalseizoen toog Hovoc HS 2 – in de volksmond de Rafjes genoemd – naar Panningen, waar het de eerste herenteams van Olympia en VC Velden trof. Beide tegenstanders brachten beduidend meer niveau dan de opponenten van vorige week. Het nog in opbouw verkerende tweede team van Hovoc kwam dan ook hier en daar passen te kort om het tempo bij te benen. Hoewel er met 0-3 en 1-2 werd verloren, kon H2 zich goed meten en hield het kranig stand. De oefenwedstrijden maakten duidelijk op welke gebieden er voor de Horster mannen nog winst te behalen valt en daar wordt in de komende tijd dan ook danig op getraind.
Zjie… Raf!