Hovoc presenteert nieuwe website

7 januari 2013

Volleybalvereniging Hovoc heeft met gepaste trots haar nieuwe website gelanceerd. Zo gaan de Horster volleyballers dankzij internetbureau Forwart met een frisse start het nieuwe jaar in. De eigentijdse site, die volledig uitstraalt wat Hovoc voor ogen had, kan al op de eerste goedkeurende reacties leunen.

Zo laat Wim Freriks als voorzitter van Hovoc weten: “Ik ben blij verrast met het eindresultaat zoals dat te zien is op Hovoc.nl. De nieuwe site is informatief en duidelijk, zowel voor onze 350 leden als alle andere volleyballers en geïnteresseerden. Maar het belangrijkste is het warme Hovoc gevoel dat Forwart perfect heeft weten te vangen in de nieuwe uitstraling en de prachtigevolleybalfoto’s. De website is precies hetgeen we voor ogen hadden, en zelfs meer!”

In 2005 heeft Forwart voor Hovoc een website met een beheeromgeving gerealiseerd, die inmiddels toe was aan vervanging. “In 2012 is Forwart shirtsponsor geworden van Hovoc Heren 1”, vertelt Koen Hendrix, de mede-eigenaar van het internetbureau uit Horst. “Onze samenwerking heeft tot deze nieuwe website geleid, die gebouwd is op ons nieuwste en moderne beheerssysteem. Zo kan de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website met ons eigen Content Management Systeem (CMS) door meerdere redacteuren naar eigen inzicht worden onderhouden.”

Bestuurslid Erna Joosten en webbeheerder Niels Hendrix hebben namens Hovoc het project met Forwart begeleid. “De nieuwe website oogt fris en doet mijn Hovoc hart sneller kloppen”, aldus de laatste. “Maar voor mij als beheerder is het CMS minstens net zo belangrijk en ook daar ben ik zeer over te spreken. Op alle gebieden is met ons meegedacht. Het bijwerken van de site is nu flexibel maar toch eenvoudig. Hier ga ik met veel enthousiasme mee aan de slag en ik ben ervan overtuigd dat alle bezoekers van Hovoc.nl dat positief zullen waarderen.”