Hovoc Volleybal Extra op uitreiking Sportgala Peel en Maas

18 april 2015

Hovoc Volleybal Extra op uitreiking Sportgala Peel en Maas

Afgelopen vrijdag 10 april 2015 werd in Panningen tijdens het Sportgala Peel en Maas behalve de sportman/vrouw, de sportploeg en het sporttalent ook de “Iedereen Kan Sporten”-prijs uitgereikt aan een sporter met een beperking.

Deze Iedereen Kan Sporten (I.K.S.) prijs is een prijs waarvoor alle sporters met een beperking in geheel Noord-Limburg in aanmerking komen. Voor Hovoc Volleybal Extra een geweldige eer om hier één van de genomineerden te mogen zijn.

Tijdens een geweldige avond waarin geen minuut verveling mogelijk was door de diverse, zich leuk afwisselende optredens, werd de I.K.S.-prijs bekend gemaakt en eveneens ook uitgereikt door oud-bokser Arnold Vanderlyde. Nadat van iedere genomineerde een mooi filmpje was getoond, brak het spannende moment aan dat Arnold de winnaar bekend maakte. En de winnaar was de tafeltennister Femke Cobben, die hiervoor een prachtige trofee en mooie oorkonde in ontvangst mocht nemen.

De overige twee genomineerden, Sanne Simons en Hovoc Volleybal Extra, werden nog in het zonnetje gezet met eveneens een hele mooie trofee. Helaas was er geen prijs voor Volleybal Extra, maar het feit dat we genomineerd werden en de manier waarop we betrokken werden bij het geheel door de organisatie, was een geweldige ervaring en heeft iedereen erg veel goed gedaan.

De jongens en meisjes van Hovoc Volleybal Extra voelden zich tijdens dit sportgala als visjes in het water en hebben een fantastische avond beleefd, waar ze nog lang over na zullen praten.
Ook al hebben ze niet gewonnen, ze zijn erg trots op hun trofee!

En niet alleen zij mogen trots zijn op de nominatie en de trofee, maar dit geldt voor de hele club. Immers als één van de redenen voor de nominatie werd “de integratie van Volleybal Extra binnen Hovoc” genoemd. En dit is toch een compliment aan al onze Hovoc-leden en vrijwilligers.

Video ter ondersteuning van de nominatie van Hovoc Volleybal Extra: