Header

In memoriam: Cees de Laat

1 mei 2021

Bloemen

Beste Hovoc leden, 

Wij ontvingen het trieste bericht dat op donderdag 29 april ons steunend lid en oud voorzitter Cees de Laat is overleden. Cees was voorzitter van Hovoc van 16-04-1987 t/m 08-10-1992.

In 1987 werd Cees als “niet volleyballer” tot voorzitter benoemd. Zijn betrokken persoonlijkheid zorgde ervoor dat Cees zich al snel thuis voelde in het volleybalwereldje.Hij wist, door zijn directe aanpak en vakbekwaamheid als notaris, de organisatie van Hovoc als club op een nog hoger niveau te tillen. Hierbij verloor hij de belangen van Hovoc als VOLLEYBAL-club zeker niet uit het oog.

Samenwerken en bouwen aan een gezellige, goed georganiseerde, vereniging stonden bij Cees hoog in het vaandel. Hij waardeerde ieders inzet en heel Horst mocht weten dat Hovoc

een sportieve en gezellige club was. Deze aanpak resulteerde dat dames 1, op sportief gebied, de eerste divisie bereikte. De organisatie van de boerenbruiloft in 1990 zorgde ervoor dat de gezelligheid van Hovoc voor Horst “zichtbaar” werd.

Onder zijn voorzitterschap werd het eerste verenigingsplan op papier gezet en het oude contributiesysteem kritisch bekeken. Ook diverse huidige activiteiten zoals “het jeugdkamp” en “was ik maar groot” werden tijdens Cees zijn voorzitters-periode in het leven geroepen.

Na zijn voorzitterschap bleef Cees, tot op heden, als steunend lid aan Hovoc verbonden.
Hovoc is Cees ontzettend dankbaar voor zijn inzet en betrokkenheid.
“zo lang we niet vergeten, gaat niets verloren”

Bestuur Hovoc

Terug naar het nieuwsoverzicht