JC1 & JB1 naar Nat. Kampioenschap

25 april 2011

Afgelopen zaterdag werden in Panningen de regiokampioenschappen gehouden. Zowel de Jongens C1 als de Jongens B1 mochten hieraan deelnemen, doordat beide teams kampioen in hun competitie waren geworden.

Bij de Jongens C1 was het snel duidelijk wie de strijd ging winnen. Hovoc versloeg alle teams met 2-0 (dit waren achtereenvolgens Schrijen-Lippertz, VC Weert, VVC Best en Saturnus HC).

Bij de jongens B1 was het lange tijd onduidelijk wie er met de eer ging strijken. Hovoc won de eerste wedstrijd tegen Flamingo’s '56, maar speelde vervolgens gelijk tegen Particolare en Were-Di. Alleen door de laatste wedstrijd van VC Limac te winnen, kon nog een eerste plaats bemachtigd worden. Werd de eerste set nog moeizaam gewonnen (27-25), de tweede set (25-12) werd snel naar de hand van Hovoc gezet. Dus ook hier was een eerste plaats een feit.

Jongens, een super prestatie! Jullie mogen allebei nu op 28 mei in Den-Haag met zeven andere teams gaan strijden voor de nationale titel (gesloten club).

Voor foto's en meer informatie zie ook onder Teams / Jeugd jongens / JB 1 en JC 1.

Ook op de site van de Nevobo / Regio Zuid Oost kun je informatie en foto's vinden van de regiokampioenschappen: http://regios.nevobo.nl/index2.php?pid=195&taalkeuze=1&newsid=3745