Jeugdkamp 2007

26 juni 2007

Jaja, Hovoc Jeugdkamp 2007 zit er weer op. De pyjama's worden weer in eigen kasten gedaan, de spookverhalen zijn weer gehoord en de laatste traantjes van herinnering en afscheid worden weggepinkt. Kortom een schitterend jeugdkamp om op terug te kijken. Vrijdagavond beginnen in Horst-Centrum. Met allemaal het Hovocshirtje aan, werden de leukste spellen gedaan. Daarna zijn we in groepen naar de locatie gefietst.

Een kleine greep in de activiteiten die daar gedaan zijn, zijn: bosspellen waar je met de zaklamp op zoek moest naar sprookjesfiguren; volleybaltoernooitje; dansen met de leiding waarin de leiding zich flink voor schut heeft gezet en de kinderen flink hebben meegedanst; 60 kinderen tegelijkertijd laten dansen op jumpmuziek en feestmuziek. Melige buien, grappige rijmpjes en volleyballen. Eigenlijk hebben we constant plezier en lol gehad. Ook in de tijd die vrij gepland stond, stonden op de gezichten van zowel de kinderen als de leiding een brede glimlach. Af en toe werden we lastig gevallen door regen en onweer, maar dat hinderde de sfeer van het kamp niet.

Daarom willen wij (JeKaCo) de leiding en de kinderen bedanken voor een gaaf Hovockamp en hopelijk allemaal tot volgend jaar (maar ik heb bij het afscheid gehoord dat iedereen wel weer mee wil volgend jaar)!