Header

Jubilerend Hovoc organiseert verlovingsbal D’n Dreumel

18 december 2014

Hovoc Boorebrullef 2015

Jubilerend Hovoc organiseert verlovingsbal D’n Dreumel

“Toen carnavalsvereniging D’n Dreumel onze volleybalclub benaderde om in 2015 de boerenbruiloft te organiseren, hebben we deze kans met beide handen aangegrepen. Saillant detail is dat Hovoc aankomend jaar 5x11 jaar bestaat”, aldus Rob Derix, de voorzitter van de boerenbruiloftscommissie binnen Hovoc. “Het enthousiasmeren van onze 350 leden was niet nodig, iedereen helpt op zijn of haar manier vanuit zichzelf mee. Het is prachtig om te zien hoe de boerenbruiloft nu al leeft binnen de vereniging en we hopen de rest van Horst daarin mee te kunnen nemen.”

Op 3 januari, de eerste zaterdag van 2015, komt het boerenbruidspaar van Horst uit tijdens het verlovingsbal. Naast dit heugelijke feit staan er die avond nog meer carnavaleske optredens op het programma. Zo zullen de liedjeszangers van D’n Dreumel acte de presénce geven en zijn er nog een paar live-acts. Een ander hoogtepunt van de avond vormt de presentatie van het nieuwe Horster boerenbruiloftslied, dat afkomstig is uit de koker van Hovoc-lid Koen Hendrix.

“We speelden al langer met de gedachte om een lied te componeren speciaal voor de Horster boerenbruiloft. Dit was het geschikte moment om dat uit te werken en te presenteren”, vertelt Koen Hendrix, die na het afmixen van de studio-opnamen van oor tot oor glunderde. “Het lied bevat enkel lokale ingrediënten. Hopelijk wordt het door alle Dreumels omarmt en gaat het jaarlijks terugkeren tijdens carnaval.” Het nieuwe boerenbruiloftslied zal na het verlovingsbal gratis te downloaden zijn via onder andere Hovoc.nl.

“Via de social media en onze website is er een filmpje verspreid dat een eerste tipje van de sluier oplicht, maar welk duo ons paar vormt, blijft nog even een verrassing. Het moge voor zich spreken dat heel Horst op zaterdag 3 januari van harte welkom is om dat te aanschouwen op het gratis toegankelijke verlovingsbal van D’n Dreumel en Hovoc”, besluit Rob Derix. “Om 20.11 uur gaat de avond in Froxx in Horst van start en met veel volleyballers in de zaal zal er zeker flink gehost en gesprongen gaan worden!”

Meer informatie over het Horster verlovingsbal en de boerenbruiloft is op www.boorebrullef.nl te vinden.

Terug naar het nieuwsoverzicht