Header

Mededeling omtrent ons prinselijk trio

30 januari 2019

2012 Volleybalvereniging Hovoc Horst (23)

Na een gezellig carnavals weekend met als hoogtepunt het uitkomen van Prins Lars 1, zijn we maandag direct aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor een super carnaval. Als gevolg daarvan hebben jullie vanochtend ook een mail ontvangen over de receptie en de optocht. Zoals vele misschien al hebben gehoord, is de situatie omtrent Lars zijn gezondheid sinds maandag hard achteruit gegaan en daarom volgt nu deze mail. Onderstaand bericht is zojuist door D'n Dreumel gepubliceerd en willen we ook met jullie delen.

Met verbazing, ongeloof en gevoel van onmacht hebben we kennis genomen van onderstaand bericht wat we hebben ontvangen van Prins Lars I en Prinses Cindy, Adjudant Dennis en Evelien en Adjudant René en Corinne.

Leef Dreumels en Dreumelinnekes,

Na maanden van voorpret, hebben we het afgelopen weekend genoten van de spanning rondom het uitkomen, en de Proclamatie zelf.

Echter openbaarde zich het afgelopen weekend ook een aantal onverklaarbare klachten, waardoor Cindy en ik hebben besloten om maandagmorgen de huisarts hierover te consulteren.

We wisten dat ik nog herstellende was van een eerdere ziekenhuisopname rond de jaarwisseling, maar wisten ook dat de bloedwaarde bij controle op 15 januari in orde was. Niets stond een spetterende Carnaval, na een wellicht wat rustiger begin, in de weg.

We zijn maandagmorgen direct doorgestuurd naar de specialist, die uitspraken grote zorgen te hebben over mijn gezondheid. Zorgen welke niet ongegrond bleken, want na een aantal onderzoeken hebben de artsen geconstateerd dat ik een vorm van leukemie heb.

Welke vorm, kan pas over 2 weken met zekerheid vastgesteld worden. Hierna kan er een behandelplan worden opgesteld, en weten we hoe het verder gaat lopen. Wij vinden het belangrijk om duidelijk te stellen dat er geen relatie is tussen de eerdere ziekenhuisopname en wat er nu aan de hand is.

We kunnen op dit moment niet de juiste woorden vinden om te omschrijven hoe we ons voelen, maar we beginnen aan een hele andere periode dan gepland. Met heel veel pijn en moeite hebben wij moeten besluitendat we alle optredens als trio af zeggen, en ons met familie en vrienden te richten op de nieuwe werkelijkheid.

Groet,
Preens Lars I & Prinses Cindy
Adjudant Dennis & Evelien
Adjudant René & Corinne

Ook wij als Hovoc leven natuurlijk enorm mee, en wensen Lars, Cindy, Britt, Danee en alle vrienden en familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
Vanzelfsprekend zal Lars zijn taken als secretaris voor onbepaald tijd opschorten en gaan we intern kijken hoe we hier verder invulling aan geven.

Namens het bestuur van Hovoc,
Bas Janssen 

Terug naar het nieuwsoverzicht