Meisjes CMV open club kampioenschappen te Middelbeers 2 jan

31 december 2009

Onze meiden van CMV open club team: Lieke, Manon, Aniek, Judith, Nienke en Marjon (die ziek thuis moest blijven helaas!) gingen zaterdag 2 januari naar Middelbeers voor de voorronde van de openclub.

De eerste wedstrijd moesten we tegen Set Up uit Meerlo Dat was een peulenschil voor ons, eerste set 25-17 en de tweede set met 25-9 gewonnen. En dat terwijl Judith na de eerste set uitviel vanwege een rugblessure.Toen hadden we er nog maar 4 over.
Maar we hadden in St. Anthonis op het internationaal toernooi laten zien dat we alle 6 goed waren. Dus ook dit was geen probleem en we zijn dan ook gewoon verder gegaan met de overige 4 meiden, en hebben ons extra ingezet om de halve finale toch te halen zodat dan Judith en Marjon weer mee kunnen doen.

De tweede wedstrijd was tegen Polaris en dat was helemaal gemakkelijk 25-8 en 25- 10 gewonnen. Tegen Havoc dachten we meer weerstand te krijgen maar ook daar kwam nietveel uit. Ook hier 25-8 en 25- 10 gewonnen.

De laatste wedstrijd tegen Podarwic uit Aalst was ook niet echt spectaculair wat tegenstand betrof, we hebben makkelijk ons spel kunnen spelen en zij kregen eigenlijk alleen punten als wij een fout maakten. Ook gewonnen met 25-10 en 25-15.

Meiden jullie waren keigoed en we gaan op zaterdag 20 februari tijdens de halve finale weer flink knallen, want we kunnen nog veeeeel beter.

Marian Janssen


2e op internationaal toernooi Activia St. Anthonis

Als voorbereiding op de open club kampioenschappen CMV namen de meisjes van Hovoc deel aan het internationaal mini toernooi van Activia dat werd gehouden op 28 december in St. Anthonis.
Tijdens dit toernooi werd in een deelnemersveld van 12 teams heel verdienstelijk een tweede plek behaald.

In de poulewedstrijden werden achtereenvolgens Moersen SC (Duitsland), Taurus en Active Rooy met 4-0 verslagen.
Hiermee bereikte Hovoc ongeslagen de halve finale waar ze tegen CSS Benga (Roemenie) moesten spelen. Dit werd een erg spannende maar ook mooie wedstrijd: de eerste set eindigde in 16-16 en de tweede set werd winnend afgesloten met 21-17. Een finaleplek dus.

In de finale was de tegenstander Activia. Ook dit werd een erg spannende wedstrijd: in de eerste set ging het gelijk op: 16-16, maar de tweede set verloren de meiden met 18-19. Helaas net geen eerste plek.