Nieuwe sponsors voor Hovoc Meiden C1

30 september 2018

De meiden van Hovoc C1 hebben nieuwe wedstrijdshirts gekregen van hun sponsors RH Totaalbouw en Lemmen & Keijsers Accountancy. De meiden zijn de competitie goed gestart door de eerste twee wedstrijden te winnen.

RH Totaalbouw is een jong en modern bouwbedrijf wat zich vooral richt op de particuliere en kleine zakelijke markt. U kunt bij RH Totaalbouw terecht voor al uw bouw- en verbouwplannen. RH Totaalbouw heeft een vast team en werkt met vaste partners. U kunt bij RH Totaalbouw terecht vanaf het idee tot en met de realisatie en nazorg van uw plannen. De communicatie is snel en erg duidelijk doordat RH Totaalbouw een klein bedrijf is, waarbij samenwerking van groots belang is.

Lemmen & Keijsers Accountancy biedt een totaalpakket: van het verwerken van uw financiƫle administratie tot het samenstellen van uw jaarrekening en van het verzorgen van uw belastingaangifte tot het meedenken bij uw ondernemingsvraagstukken. Lemmen en Keijsers Accountancy is gespecialiseerd in startende ondernemers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. De klanten bestaan uit Freelancers, ZZP'ers, eenmanszaken, maatschappen, V.O.F.'s, BV's en Stichtingen.

Hovoc dankt beide sponsoren voor hun bijdrage aan de vereniging.