Onthulling naam: Afslag 10

9 september 2016

U heeft de afgelopen maanden vast iets gelezen of gehoord over het samenwerkingsverband ‘De Kasteelsche Bossen’ of ‘de Sportzone’. Een initiatief waar de krachten worden gebundeld om de leefbaarheid van Horst aan de Maas te stimuleren.

Deze unieke samenwerking is ontstaan met meer dan 50 partners uit de segmenten Overheid, Sport, Onderwijs, Zorg, Cultuur en Bedrijfsleven. We zijn inmiddels in een vergevorderd stadium en het wordt tijd dat de werktitels plaats maken voor de officiële naam. Wij zijn dan ook enorm trots om vanavond de naam en het logo voor dit gezamenlijke initiatief aan u te mogen onthullen. Ontdek nu de naam, het logo en het verhaal erachter!

Afslag 10
Een omgeving om trots op te zijn!
Vanuit een gezamenlijke passie en ambitie is een reis gestart om een droom te realiseren. Deze droom is gebaseerd op een samenwerking, een verbinding tussen verschillende partijen met een focus op het stimuleren van de leefbaarheid in de gemeente Horst aan de Maas en het creëren van een bovenregionale functie, waardoor bezoekers uit binnen- en buitenland naar het gebied worden getrokken.

Afslag 10 is een samenwerkingsverband waarbij 10 initiatiefnemers de handen ineen hebben geslagen om met het gelijknamige gebied een nieuwe richting in te slaan. Door onze krachten te bundelen en niet te denken in beperkingen maar in kansen gaan we onze topambitie bereiken. Samen gaan we voor die 10!

In deze natuurlijke en historische omgeving, gelegen aan Afslag 10 van de A73, is een diversiteit aan voorzieningen en organisaties te vinden. De rust, de ruimte, het groen en het water maken Afslag 10 uniek. In Afslag 10 voel je je vrij om te genieten, te ontspannen, te bewegen, te sporten, te recreëren en jezelf te ontwikkelen.

Afslag 10, voel je vrij!