Opening Dendron beachvelden met volleybaltoernooi

16 september 2015

Na een zomer van hard werken zijn de beachvelden bij de Dendron sporthal in Horst nagenoeg gereed. Het multifunctionele beachveld, dat aan de doorNOC/NSF gestelde normen voldoet, kan voor velerlei sporten ingezet worden. Daarbij valt te denken aan beachvoetbal, -korfbal, -handbal, -hockey en-volleybal.

Met die laatste sport zullen de beachvelden op 26 september middels een heus toernooi ingewijd worden. Het beachseizoen loopt immers ten einde ende uitvoerende commissie, bestaande uit een samenwerking tussen volleybalvereniging Hovoc en het Dendron College, wil op die manier de nieuwesportfaciliteit feestelijk openen.

Aangezien Toffe Dagstrand Horst en Hovoc dezelfde datum voor een volleybaltoernooi op het oog bleken te hebben, is de organisatie ervan eengezamenlijk project geworden. Het Toffe Dagstrand heeft afgelopen zomer haar deuren geopend. Zij verzorgen de horeca bij de Kasteelse Bossen enorganiseren activiteiten zoals afgelopen juli een beachparty. In de toekomst wilt het Toffe Dagstrand meer activiteiten en faciliteiten aanbiedenop het dagstrand.

Voor het eerst kan er die zaterdagmiddag (vanaf 15.00 uur) achter de Dendron sporthal aan de Gebroeders van Doornelaan 128 in Horst, op heusstrandzand gevolleybald worden. Zowel recreatieve teams (4 tegen 4) als competitieve volleyballers (3 tegen 3) zijn welkom zich – gratis – in teschrijven. De inschrijving blijft geopend zolang er nog ruimte is op de vier beschikbare beachvelden.

Mocht standweer achterwege blijven dan zal het toernooi binnen in de sporthal plaatsvinden. Het gaat dus sowieso door. Na de prijsuitreiking loopthet toernooi om circa 20.00 uur ten einde en kan iedereen zich in het feestgedruis storten. Zaterdagavond 26 september wordt namelijk in de Dendronkantine het begin van de volleybalcompetitie ingeluid met “das Große Hovoc Oktoberfest”!

Klik hier voor meer informatie over het beachvolleybal toernooi.

Klik hier om je (gratis) in te schrijven voor het beachvolleybal toernooi.