Oproep barvrijwilliger

22 januari 2015

Beste Hovocleden en ouders van jeugdleden,

De kantine van Hovoc is iedere trainingsavond en in het weekend geopend om even bij te komen, lekker na te kletsen of een hapje en drankje te nuttigen. We willen dit ook zo houden! Het geeft een gezellig en goed clubgevoel. Maar om dit mogelijk te maken hebben we barvrijwilligers nodig. Voor komend seizoen zijn we op zoek naar uitbreiding van het barvrijwilligers team.

Door barvrijwilliger te zijn, leer je de club (nog) beter kennen, je hebt een gezellig contact met spelers, trainers, ouders en supporters van onze club en je bent zéér waardevol voor Hovoc dus… gewoon doen! Wil jij ons team komen versterken, door de week of in het weekend? (Minimumleeftijd is 18 jaar en op zondagmorgen 16 jaar.) Je mag hier een vrijwilligersvergoeding voor declareren.

We zijn heel flexibel; je mag zelf aangeven welke dag(en) van de week en de frequentie die je beschikbaar bent. Wij maken daarop een planning, die je ruim van te voren weet.

Meld je aan bij Marja Kuijpers, e-mail: shb@hovoc.nl.Voor aanvullende informatie kun je haaraltijd bellen op (077) 398 63 50.

Je steun is hard nodig om zo de sfeer en gezelligheid van onze sportkantine te behouden.