Volleybal Extra bij VVV-Venlo

11 december 2013

Volleybal Extra bij de voetbalwedstrijd VVV-Venlo – Achilles’29 (zaterdag 30 november)

De voetbalwedstrijd van VVV-Venlo. De jongens van Volleybal Extra keken hier al weken naar uit. Ze mochten namelijk aanwezig zijn bij de wedstrijd. Maar dit was nog niet alles, ze mochten ook vlaggen als de spelers het veld op kwamen lopen. Dit was pas geweldig, de jongens keken hun ogen uit! Toen de wedstrijd eenmaal begonnen was, zaten we op de tribune, VVV-Venlo vol goede moed aan te moedigen. Dit leverde voor VVV-Venlo een 1-0 voorsprong op.

In de rust ging het dan echt gebeuren voor de jongens van Volleybal Extra. Ze mochten met z’n allen het veld op, op de middenstip! Voordat dit gebeurde mochten ze nog met mascotte Koelie op de foto. Op de middenstip aangekomen, hadden de jongens het al allemaal naar hun zin.

We hebben laten zien hoe goed we kunnen volleyen, dit hadden we natuurlijk een aantal keren geoefend op de training. Maar het ging super goed. Iedereen liet zijn eigen kunsten van het volleybal zien, geweldig! Tot slot mochten ze nog allemaal een half rondje om het veld rennen en wat deden ze dit allemaal goed. Het publiek was erg enthousiast en klapte en schreeuwde voor de jongens, helemaal super!

De tweede helft van de wedstrijd hebben de jongens ook nog super goed aangemoedigd. Uiteindelijk heeft VVV-Venlo met 2-0 gewonnen van Achilles’29.
De jongens hebben het geweldig gehad en allemaal op hun eigen manier hier van genoten.