Volleybaldirect Open (5 januari) in Horst

28 december 2018

Volleybaldirect Open (5 januari) in Horst

De Nationale Open Jeugd Kampioenschappen is het belangrijkste jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert. Verenigingen nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld.Dit jaar wordt door Hovoc met 3 teams deelgenomen. De meisjes CMV, de meisjes B en de jongens B.

Op 5 januari wordt de eerste ronde van dit toernooi gespeeld en terwijl de meisjes CMV hun wedstrijden spelen in Middelbeers en de meisjes B in St. Anthonis, mogen de jongens B dit doen in de Dendron hal in Horst.

Jongens B
De jongens B spelen in de Dendron hal 4 wedstrijden en het wedstrijd programma hiervan is als volgt:

09:45

Volley Tilburg

Hovoc (Horst)

12:00

Hovoc (Horst)

Furos

13:00

DIOS

Hovoc (Horst)

15:00

Hovoc (Horst)

VCE-PSV

In totaal nemen er 10 jongens B teams deel aan dit toernooi in 2 poules. Van elke poule plaatsen de eerste twee teams zich direct voor de halve finale. Daarnaast zullen de teams die als derde eindigen in de poule via een onderlinge wedstrijd uitmaken wie van hen ook nog mag deelnemen aan de halve finale.

De halve finale is gepland op 23 februari 2019.

Meisjes B
De meisjes B spelen in de Activiahal in St. Anthonis. Zij zijn ingedeeld in een poule met 6 teams en spelen hier de volgende wedstrijden:

10:00

Hovoc (Horst)

Somas/Activia

11:30

Auto van Oort Rebelle

Hovoc (Horst)

13:00

Avior

Hovoc (Horst)

14:30

DIOS

Hovoc (Horst)

16:00

Hovoc (Horst)

Halley

De teams die bij de eerste 3 eindigen kwalificeren zich voor de halve finale.

Meisjes CMV
De meisjes CMV spelen in de Klep in Middelbeers. Zij zijn ingedeeld in een poule met 4 teams en spelen hier de volgende wedstrijden:

11:00

Hornerhof/HHC

Hovoc (Horst)

13:00

Hovoc (Horst)

Set Up (Meerlo)

14:00

Hovoc (Horst)

Next Volley Dordrecht

Voor de meisjes CMV zijn er 3 poules met in totaal 12 teams.

De teams die als eerste eindigen in de poule kwalificeren zich direct voor de halve finale. De teams die als tweede en derde eindigen in de poule, mogen zich via een kruisfinale (om 16.15 uur) alsnog proberen te plaatsen voor de halve finale.