Wiet Linders geëerd met zilveren bondsspeld van Nevobo

7 september 2013

Onlangs heeft Wiet Linders – binnen Hovoc een welbekend gezicht – van de voorzitter van het regiobestuur van de Nevobo een onderscheiding ontvangen voor al zijn verdiensten binnen de Nederlandse volleybalbond.

Wiet was al als vrijwilliger actief in het voormalige district 23 en stond aan de basis van het controleprogramma om de speelgerechtigheid digitaal te controleren. Na de samenvoeging van de districten naar de regio’s bleef Wiet zijn werkzaamheden als controleur spelerscontrole verrichten. In al die tijd is er nooit vergeefs een beroep gedaan op Wiet en hij staat tot de dag van vandaag bekend als iemand die zijn taak uiterst serieus en zorgvuldig uitvoert. Vanwege zijn verdiensten bij de Nevobo heeft Wiet een zilveren bondsspeld ontvangen.

Volleybalvereniging Hovoc kan zich helemaal aansluiten bij de mooie lovende woorden van de Nevobo richting Wiet. Want ook binnen de Horster volleybalclub wordt hij natuurlijk enorm gewaardeerd voor al het vrijwilligerswerk wat hij in de loop der jaren heeft verricht en nog steeds doet.

Wiet, van harte gefeliciteerd met deze verdienste namens het bestuur en alle leden van Hovoc!

Zie ook: http://www.volleybal.nl/nieuws/15939-vrijwilligers-ontvangen-nevobo-onderscheiding