WK & EK-clubambassadeurs binnen Hovoc

31 januari 2015

2015, hét volleybaljaar! WK & EK-clubambassadeurs binnen Hovoc

2015 belooft een prachtig volleybaljaar te worden met de WK Beachvolleybal en het EK Volleybal Dames in Nederland. Henk Berkhout (trainer/coach D1) en Rudy Beurskens (trainer/coach MB1) zijn voor Hovoc de WK/EK-ambassadeurs.

Met deze twee topevenementen staat het volleybal dit jaar volop in de schijnwerpers. Dit biedt ook unieke kansen om héél Nederland enthousiast te maken voor het volleybal en natuurlijk ook voor onze club! Ter promotie van onze prachtsport en de twee topevenementen werd onlangs de campagne “Join Volleybal” gelanceerd. Daarover lees je alles op www.volleybal.nl/join.

De evenementen in 2015 kunnen we als club natuurlijk niet missen! Voor de WK Beach (26 juni t/m 5 juli) en het EK Dames (26 september t/m 4 oktober) zijn er speciale mogelijkheden voor Nevobo-leden, waarvan we via de WK & EK-ambassadeurs gebruik kunnen maken. Zo kunnen we als eerste kaarten bemachtigen voor de mooiste WK-wedstrijden en kunnen Nevobo-leden als enige kaarten bestellen voor de Nevobo-dag tijdens het EK Dames.

De ambassadeurs Rudy en Henk zijn voor onze club de schakel met de Nevobo en de WK- en EK-organisatie. Wil je nu al kaarten bestellen of andere info over deze evenementen, meld je bij Henk (h.berkhout@triolier.akkoord-po.nl) of Rudy (rudy_beurskens@hotmail.com).

In de sporthal zal promotiemateriaal verspreid worden, waaronder een mooie WK/EK-dubbelkrant met alle ins en outs over deze evenementen.
Houd onze clubkanalen dus goed in de gaten. Een WK en EK in eigen land en natuurlijk de andere Oranje-evenementen, daar moeten wij bij zijn!