Workshop voor trainers: 26 oktober

22 oktober 2019

Hallo trainers van Hovoc,

Op zaterdag 26 oktober zal er tweetal workshops worden georganiseerd voor trainers van CMV-jeugd, ABC-jeugd en senioren. De workshop voor senioren en ABC-jeugd is in de ochtend van 10.00-12.00 uur. De workshop voor CMV (niveau 1 t/m 6) is in de middag van 12.30-14.30 uur. De locatie is de Dendron sporthal.

De workshops worden verzorgd door Angelique Willems (CMV) en Johan Leenders (senioren, ABC-jeugd). Zij zijn beiden verbonden aan de volleybalschool Peelpush en verzorgen vaker dergelijke workshops vanuit de Nevobo.

Over de inhoud van de workshops is het volgende gezegd: "We willen graag de spelers meer beweging aanleren en dat ze het bewegen leuk vinden. Van daaruit komen we steeds meer bij ons doel om de spelers tot spelverdelers te trainen. Maar we willen eerst bij de beweging beginnen". Hier zal nog meer informatie over komen. Maar het is dus gericht op spelverdelen.

Het is mogelijk om licentiepunten aan te vragen voor deze workshop. Het zou mooi zijn als wij met veel trainers van Hovoc aan deze workshops kunnen deelnemen. Graag de datum alvast reserveren en jullie krijgen nog meer informatie.

TC Dames Hovoc