Jeugdkamp

Hovoc jeugdkamp 2022

Het Hovoc jeugdkamp is op 20, 21 en 22 mei 2022 en de locatie zal nog een verrassing zijn.

Het jeugdkamp is voor leden van Hovoc, in de leeftijdscategorie tot en met de B-leeftijd. Meer informatie volgt t.z.t.

Sinds jaar en dag organiseert Hovoc een jeugdkamp voor de jongere jeugd van Hovoc. Het jeugdkamp vindt altijd in de tweede helft van de lente (eind mei/begin juni) plaats. Hierbij wordt rekening gehouden met de Vaderdagfeesten die in Horst georganiseerd worden. De locatie is per jaar anders. We hebben te maken met een grote groep kinderen, dus het moet een flink gebouw zijn. Jaarlijks gaan er rond de 40 kinderen mee tijdens een avontuurlijk weekend dat geheel in een thema wordt ingedeeld.

Op vrijdagavond wordt er met de fiets vertrokken naar de kampplaats waar na een welkom de bedjes op orde worden gemaakt. Daarna is het tijd om gezellig te gaan spellen. Zodra de ogen van de leiding moe worden, wordt het voor de kinderen ook echt bedtijd. Vaak is het zo dat de kids dan nog lang geen zin hebben in hun bedje. De vertrouwde chipsparty's vinden dan hun aanvang.

De zaterdag staat vaak in het teken van een dag vol spellen en activiteiten, er is niemand die zich hoeft te vervelen . ’s Avonds worden naast het volleybal ook andere talenten aangesproken namelijk die van dans en zang... 

Op zondag is het tijd voor opruimen, inpakken, maar er is vaak ook nog ruimte voor een spelletje. Aan het einde van de dag zullen we het kamp met z’n allen afsluiten. Moe gestreden maar voldaan keren we terug naar huis.

Dit hele weekend worden de kinderen begeleid door leiding die voortkomt uit onze seniorenafdeling. Het is een enthousiaste club mensen die het heerlijk vindt om een weekend met onze jongere jeugd er op uit te gaan.

Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden en heb jij als Hovoc lid zin om dit jaar met ons mee op kamp te gaan. Dat kan... kijk dan snel in je mail voor het opgaveformulier. Heb je deze gemist, neem dan contact op met de JeKaCo door te mailen naar jeugdkamp@hovoc.nl

Wie is de JeKaCo?

De JeKaCo is de jeugdkampcommissie van Hovoc. De commissie bestaat uit de volgende personen:

  • Sanne Alaerds
  • Tessa Alaerds
  • Ilse Peeters
  • Kiki van den Bercken

Zij zijn verantwoordelijk voor de hele organisatie voor, tijdens en na het weekend. Mochten er vragen leven, stel ze aan een van de leden van de commissie. Dit kan door ze in de sporthal aan te spreken, of te mailen naar jeugdkamp@hovoc.nl.