Avond-/nacht-mixtoernooi

17 december 2011

Graag willen wij jullie via deze weg informeren dat de seniorenactiviteit van zaterdag 17 december niet doorgaat. Wegens te weinig aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om de activiteit niet te laten plaatsvinden. Ondanks inspanningen om in een financieel lastig jaar een alternatief te bedenken voor een dropping moet we constateren dat dit niet gelukt is. Hoewel we ons bewust zijn dat een dropping een meer wenselijke activiteit is, vinden we het toch bijzonder jammer dat deze activiteit niet door kan gaan. We hadden gehoopt om middels een alternatieve activiteit alsnog een avond te creƫren waardoor we konden bijdragen aan de onderlinge verbondenheid tussen de Hovocleden.

Om een laatste, geheel vrijblijvend alternatief aan te dragen, stellen we voor dat diegene die nog graag met de mede Hovocleden het jaar plezierig willen afsluiten een drankje te drinken bij 't Centrum. Ons lijkt 22.00 uur een goed tijdstip om daar gezamenlijk te starten. De ontspanningscommissie zal later aansluiten in verband met de jeugdactiviteit die nog plaatsvindt.

Graag willen we via deze weg van de gelegenheid gebruikmaken om jullie goede feestdagen en een sportief en gezond 2012 te wensen!

De ontspanningscommissie