Horster Wei Feest

29 mei 2010

Op zaterdagavond 29 mei 2010 organiseert Hovoc alweer het vierde Horster Wei Feest. De doldwaze gitaarrock band AC/Dixi is dit jaar de hoofdact. Feest is hiermee gegarandeerd! De mannen van AC/Dixi timmeren al enkele jaren aan de weg en wellicht ken je ze van de nummers "Antirookverbod" of "Kom op Zoepen". Anders heb je ze wellicht op de radio gehoord bij Giel Beelen of bij Koen en Sander. Ook waren ze te zien op de televisie bij Man Bijt Hond. De conclusie is duidelijk: Dit mag je niet missen!

In het voorprogramma staat de Meterikse band Banana Pancakes. Berucht in de omgeving... en niet voor niets. Met nummers van bijvoorbeeld Red Hot Chili Peppers, AC/DC, George Baker en Rowwen H├Ęze zetten ze de tent probleemloos direct op de kop!

DJ Tim Little (voorheen The Popcornking) zorgt voor de muzikale omlijsting. Deze kleine gigant (1,25 meter lang) maakt na de spetterende optredens het feest op grootse wijze af!

De entree voor deze avond is slechts 6 euro in de voorverkoop. Als jij deelneemt aan het toernooi kun je zelfs kaartjes voor 4 euro bestellen (bij aanmelding). Wacht niet te lang want vol = vol!

Kijk op www.horsterweifeest.nl voor alle informatie over dit superfeest!