Receptie Prins Lars I

17 november 2019

Beste Hovoc leden, ouders/verzorgers,

Zoals vele van jullie zullen weten, is afgelopen 26 januari onze secretaris Lars Thijssen uitgeroepen tot Prins Lars 1. Om het feest compleet te maken hadden we niet alleen een prins van Hovoc, maar werden Dennis Verhaegh en René Verhaegh uitgeroepen tot Lars zijn adjudanten. Sinds een hele lange tijd had Hovoc weer zijn eigen prinselijke trio. Maar helaas werd Lars ernstig ziek en kwam er een grote streep door de carnaval, Lars heeft vanuit zijn huis nog naar de optocht kunnen kijken (en de grote groep Hovoc leden die hieraan meedeed kunnen bewonderen), maar heeft verder weinig tot niets van de carnaval meegekregen. Gelukkig gaat het inmiddels weer beter met Lars en heeft hij zijn eerste officiële Dreumel activiteit al bijgewoond, namelijk de liedjesavond.

Tot het aftreden van Prins Lars op 12 januari 2020 probeert het Prinselijk trio zoveel mogelijk Dreumel activiteiten bij te wonen. Een van de belangrijkste staat gepland op zondag 17 november om 15.11 uur, namelijk hun dik verdiende receptie! Wij als bestuur zouden het enorm leuk vinden als we hier met zoveel mogelijk Hovoc-leden bij aanwezig kunnen zijn, om er samen met Lars en Cindy, Dennis en Evelien, en René en Corinne een fantastisch feest van te kunnen maken!

Schrijf deze datum alvast in jullie agenda en omcirkel deze met rood, geel en groen! Wij zullen op korte termijn nog wat meer informatie naar jullie sturen, zodat we ons trio met zoveel mogelijk mensen kunnen gaan feliciteren.

Alaaf!

Bas Janssen
Voorzitter Hovoc