Sinterklaas

29 november 2014

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer in het land! Daarom is er zaterdag 29 november een speciale pietentraining voor CMV Niveau 1 t/m 5. En wie weet... komt er nog speciaal bezoek.
Marian Janssen zal de training van niveau 4 en 5 verzorgen, van 9:00 tot 11:00 uur (met een korte pauze tussendoor). Deze groep is aardig groot, vandaar dat Marian heeft gevraagd of alle coaches van de desbetreffende teams mee willen helpen met de training. Michelle Theeuwen zal de training voor niveau 1 t/m 3 verzorgen van 11:00 tot 12:00 uur.

Let op! Voor de teams die normaal een training hebben op zaterdag vervangt dit dus de normale training. Voor teams die doordeweeks trainen, is dit een extra training. De eigen training vervalt dan niet!

Mocht je niet mee kunnen doen met de pietentraining dan willen we je vragen om je af te melden. N4, N5 en de desbetreffende coaches kunnen dit doen bij Marian Janssen (marianneke1959@hotmail.com) en N1 t/m N3 kunnen dit doen bij Michelle Theeuwen (michelletheeuwen8@hotmail.com).

Tot dan, groetjes,
de Ontspanningscommissie