Beachen

Welkom bij Beachvelden Horst

Per 10 mei 2016 zijn de beachvelden in Horst geopend. In het najaar van 2015 zijn er in samenwerking met de Stichting Dendron Sporthal, het Dendron College en volleybalvereniging Hovoc vier beachvelden aangelegd naast de Dendron Sporthal. Dit betekent dat we vanaf nu ook in de zomer de volleybalsport kunnen uitoefenen. Aangezien de sporthal in de maanden mei, juli en augustus is gesloten, is dit een unieke kans om volleyballend de zomer door te gaan. De velden zijn niet alleen geschikt voor volleybal, maar ook tennis, badminton, voetbal en vele andere sporten kunnen op deze velden beoefend worden. Heb jij zin om je volleybalkennis en ervaring te verbreden of is het alleen maar om je conditie en balgevoel op peil te houden, kom dan eens een kijkje nemen. Natuurlijk zijn sportievelingen van andere sporten ook van harte welkom.

Trainingen worden op dit moment nog niet aangeboden, maar dit is wel ons streven. Heb jij hier behoefte aan of heb je interesse om beachvolleybaltrainer te worden? Neem dan contact op via onderstaand e-mailadres.

Reserveren

Het is vanaf heden mogelijk om de velden te huren! U kunt ervoor kiezen om 1, 2, 3 of 4 velden te huren en de reserveringen lopen per half uur. De velden kunnen incidenteel gehuurd worden, maar ook voor vaste periodes kunnen de velden gehuurd worden.

De kosten bedragen €12,00 per veld per uur, exclusief de ballen. Het huren van ballen kost €5 per veld (dit geldt niet voor Hovoc leden).

In de zomer van 2016 worden deze kosten voor Hovoc leden door Hovoc vergoed.

U kunt mailen naar beachen@hovoc.nl om uw reservering door te geven of uw vragen te stellen.

Locatie

De velden zijn gelegen direct naast de Dendron Sporthal. U kunt gebruik maken van de parkeerplaats bij de sporthal.

Adres: Gebroeders van Doornelaan 128, 5961 BE Horst

Vragen/contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met beachen@hovoc.nl.