Horster Volleybaltoernooi

54e Horster Volleybaltoernooi

26 & 27 mei 2023

Sportvelden nabij Dendron sporthal

Meld je via onderstaande formulieren aan voor het hoRSTER VOLLEYBALtoernooi

Aanmeldformulier - Vrijdag 26 mei

Inschrijven Vrijdag

Aanmeldformulier - Zaterdag 27 mei - CMV en C-Jeugd

Inschrijven zaterdag jeugd

Aanmeldformulier - Zaterdag 27 mei - Senioren

Inschrijven zaterdag senioren en b- en a-jeugd

Inschrijven kan tot uiterlijk 17 mei 2023

Volleybal voor iedereen

Dit jaar wordt het Horster Volleybaltoernooi voor de 54e keer gehouden. Al die jaren organiseren wij dit volleybaltoernooi voor iedereen uit Horst en omstreken. Het toernooi vindt dit jaar plaats op de sportvelden achter de Dendron Sporthal.

Het Horster Volleybaltoernooi biedt iedereen de mogelijkheid om lekker een potje te volleyballen. Of je nu gezellig wilt ballen met je vrienden, familie of collega’s of lekker wilt knallen met een aantal doorgewinterde volleyballers, het kan bij ons allemaal. En natuurlijk kan ook de jeugd terecht voor een gezellig toernooi.

Opzet toernooi

Net als afgelopen jaren heeft het toernooi in 2023 een tweedaagse opzet. Op vrijdagavond organiseren we weer een gezellig volleybaltoernooi op gras en zand. Op drie verschillende niveaus kan er lekker tegen elkaar gespeeld worden, voor zowel dames-, heren- als mixteams.

Op zaterdag zullen we in de ochtend beginnen met het jeugdtoernooi, waar alle CMV-niveaus en de C-jeugd terecht kunnen. Aansluitend zullen we in de middag verder gaan met de senioren- en recreantenteams. Daarnaast heeft de A- en B-jeugd zaterdagmiddag de mogelijkheid lekker te volleyballen. Nieuw dit jaar is het beachtoernooi op zaterdagmiddag, waar we volgens het populaire King of the Court concept zullen spelen. 

Programma vrijdag 26 MEI 2023

van 19.00 - 22.00 uur
Op vrijdag beginnen we om 19:00 uur en staat er volleybal op gras en zand op het programma. Er wordt gespeeld op drie niveaus: hoog, midden en laag. Op alle niveaus kan ingeschreven worden in een dames-, een heren- en een mixklasse. Het hoge niveau speelt drie tegen drie op zand, het middenniveau speelt drie tegen drie op gras en het lage niveau speelt ook op gras, maar dan in teams van vier.

Mocht je geen team bij elkaar krijgen of mocht je het leuk vinden om eens een keer met iemand anders te volleyballen, dan kun je je dit jaar ook individueel inschrijven voor het mixtoernooi. Wij zorgen dan dat je gekoppeld wordt aan medespelers.

Rond 23.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Daarna zal er nog voldoende gelegenheid zijn om een natje en een droogje te nuttigen onder het genot van muziek.

Programma zaterdag 27 MEI 2023

van 10.00 - 12.30 uur, voor CMV-niveau 1, 2 en 3
De CMV-teams die uitkomen op niveau 1, 2 en 3 starten om 10.00 uur met hun wedstrijden. Rond de klok van 12.30 uur zal voor deze groep de prijsuitreiking plaats vinden.

van 10.00 - 14.00 uur, voor CMV-niveau 4, 5 en 6 en C-jeugd
De teams die spelen in de C-klasse en alle CMV-teams die uitkomen op niveau 4, 5 en 6 starten om 10.00 uur met hun wedstrijden. Rond de klok van 14.30 uur zal voor deze groep de prijsuitreiking plaats vinden. Natuurlijk kunnen zich in de C-klasse zowel jongens- als meisjesteams inschrijven.

van 15.00 - 20.00 uur, voor senioren/recreanten/A- en B-jeugd. Nieuw: King of the Court!
Rond de klok van 15 uur zullen we van start gaan met het senioren, en het A- en B- jeugd toernooi. Voor de senioren heren en dames is er een NeVoBo competitie waarbij er op gras wordt gespeeld in teams van 6. Daarnaast is er een open klasse waarin de vriendengroepen, keten en recreanten het tegen elkaar op kunnen nemen. Tot slot is er net als ieder jaar een bedrijvencompetitie. Voor de open klasse en bedrijvencompetitie kan er alleen in de mixpoule ingeschreven worden en zal er ook gespeeld worden in teams van 6 personen op de grasvelden. 

Nieuw dit jaar is de King of the Court-competitie. Dit is een supergave spelvariant van beachvolleybal die de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. In dit spel strijden meerdere teams van 2 personen in een spannende afvalrace tegen elkaar om de titel King/Queen of the Court. 

Na de prijsuitreiking rond de klok van 20.30 uur kunt je nog genieten van een geweldige feestavond in de tent.

Klasses

Op beide dagen is het voor alle niveaus mogelijk om in te schrijven. Er wordt gespeeld op twee niveaus, namelijk recreanten, waarbij géén actieve volleyballers mee mogen doen, en de open klasse, waarbij een onbeperkt aantal actieve volleyballers ingezet kunnen worden. We vragen hier wel om aan te geven uit hoeveel actieve/recente volleyballers jullie team bestaat, om eerlijke poules te kunnen maken. Voor het recreanten niveau hebben we weer een heren-, een dames- en een mixklasse. Voor de open klasse kan er alleen in de mixpoule ingeschreven worden. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld.

 

 

Vragen
Voor eventuele vragen betreffende het toernooi kun je terecht op het volgende e-mailadres: toernooi@hovoc.nl.

Verhuur
Volleybalvereniging Hovoc verhuurt ook volledige toernooivelduitrustingen. Voor inlichtingen kun je terecht bij; Gijs Driessen: verhuur@hovoc.nl.

Inschrijfgelden

Vrijdag                                                                                        

hoog heren         3 vs 3                   €21
midden heren    3 vs 3                   €21
laag heren          4 vs 4                   €21
hoog dames       3 vs 3                   €21
midden dames  3 vs 3                   €21
laag dames         4 vs 4                   €21
hoog mix             3 vs 3                   €21
midden mix        3 vs 3                   €21
laag mix              4 vs 4                   €21
Individueel                                        €7

Zaterdagochtend


Niveau 1                                           €18
Niveau 2                                           €18
Niveau 3                                           €18
Niveau 4                                           €18
Niveau 5                                           €18
Niveau 6                                           €18
C-jeugd                                             €24

Zaterdagmiddag


B-jeugd                                             €26
A-jeugd                                             €36
NeVoBo-volleybal dames             €36
NeVoBo-volleybal heren              €36
Open klasse (vrienden / keten / recreanten)                                     €36        
Bedrijven                                          €36
King/Queen of the Court             €14