Horster Volleybaltoernooi - inschrijvingen gesloten

54e Horster Volleybaltoernooi

24 & 25 mei 2024

Sportvelden nabij Dendron sporthal

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Wil je toch nog meedoen? Stuur dan een mail naar aanmeldentoernooi@hovoc.nl. We kijken dan naar de mogelijkheden en zullen ons best doen jullie team nog in te delen, indien er plek is.
 

Aanmeldformulier - Vrijdag 24 mei

Inschrijving gesloten

Aanmeldformulier - Zaterdag 25 mei - CMV en C-Jeugd

Inschrijving gesloten

Aanmeldformulier - Zaterdag 25 mei - Senioren

Inschrijving gesloten

Inschrijven kan tot uiterlijk 17 mei 2024

Volleybal voor iedereen

Dit jaar wordt het Horster Volleybaltoernooi voor de 54e keer gehouden. Al die jaren organiseren wij dit volleybaltoernooi voor iedereen uit Horst en omstreken. Het toernooi vindt dit jaar plaats op de sportvelden achter de Dendron Sporthal.

Het Horster Volleybaltoernooi biedt iedereen de mogelijkheid om lekker een potje te volleyballen. Of je nu gezellig wilt ballen met je vrienden, familie of collega’s of lekker wilt knallen met een aantal doorgewinterde volleyballers, het kan bij ons allemaal. En natuurlijk kan ook de jeugd terecht voor een gezellig toernooi.

Opzet toernooi

Net als afgelopen jaren heeft het toernooi in 2024 een tweedaagse opzet. Op vrijdagavond organiseren we weer een competitie op gras. Op drie verschillende niveaus kan er lekker tegen elkaar gespeeld worden, voor zowel dames-, heren- als mixteams. Nieuw dit jaar is de bedrijvencompetitie op vrijdag. Ga samen met je collega’s de strijd aan en maak er een sportieve en gezellige vrijdagmiddagborrel van!

Op zaterdag zullen we in de ochtend beginnen met het jeugdtoernooi, waar alle CMV-niveaus en de C-jeugd terecht kunnen. Aansluitend zullen we in de middag verder gaan met de senioren- en recreantenteams. Ook het toernooi voor de A- en B-jeugd zal op zaterdagmiddag plaatsvinden. Dit jaar organiseren we voor het eerst ook een ronde van het NeVoBo BeachVolleybal Circuit Limburg.

Programma vrijdag 24 MEI 2024

van 19.00 - 22.00 uur
Op vrijdag beginnen we om 19:00 uur en staat er grasvolleybal op het programma. Er wordt gespeeld op drie niveaus: hoog, midden en laag. Op alle niveaus kan ingeschreven worden in een dames-, een heren- en een mixklasse. Niveau hoog en midden speelt drie tegen drie. Niveau laag speelt vier tegen vier.

Mocht je geen team bij elkaar krijgen of mocht je het leuk vinden om eens een keer met iemand anders te volleyballen, dan kun je je ook individueel inschrijven voor het mixtoernooi. Wij zorgen dan dat je gekoppeld wordt aan medespelers.

Op vrijdagavond organiseren we ook een bedrijvencompetitie. De ideale gelegenheid voor een gezellige en sportieve avond met je collega’s. In deze competitie wordt gespeeld op gras in teams van vier.

Rond 22:00 uur is het toernooi afgelopen waarna in de feesttent nog voldoende gelegenheid is om een natje en een droogje te nuttigen met muziek van Dj's De Mannen van de Maatschappij. Rond 23:00 uur vindt de prijsuitreiking en de trekking van de loterij plaats. De feestavond eindigt om 01:00 uur.

Programma zaterdag 25 MEI 2024

van 10.00 - 12.30 uur, voor CMV-niveau 1, 2 en 3
De CMV-teams die uitkomen in niveau 1, 2 en 3 starten om 10.00 uur met hun wedstrijden. Het toernooi voor deze teams duurt tot 12.00 uur. In de daaropvolgende pauze is rond 12:30 uur de prijsuitreiking voor niveau 1, 2 en 3 en houden we de trekking van de loterij.

van 10.00 - 14.00 uur, voor CMV-niveau 4, 5 en 6 en C-jeugd
De teams die spelen in de C-klasse en alle CMV-teams die uitkomen op niveau 4, 5 en 6 starten om 10.00 uur met hun wedstrijden. Rond de klok van 14.30 uur zal voor deze groep de prijsuitreiking plaatsvinden. Natuurlijk kunnen zich in de C-klasse zowel jongens- als meisjesteams inschrijven.

van 15.00 - 20.00 uur, voor senioren/recreanten/A- en B-jeugd Nieuw: NeVoBo Beach Circuit
Om 15.00 uur gaan we van start met het senioren en het A- en B- jeugd toernooi. Voor de senioren heren en dames is er een NeVoBo competitie waarbij er op gras wordt gespeeld in teams van zes. Daarnaast is er een open klasse waarin de vriendengroepen  het tegen elkaar op kunnen nemen. Voor de open klasse kan er alleen in de mixpoule ingeschreven worden en zal er gespeeld worden in teams van zes personen op de grasvelden. 

Nieuw dit jaar is dat we tijdens het toernooi een speelronde organiseren van het NeVoBo Beach Circuit Limburg. Dit is een beachcompetitie met meerdere speelrondes bij verenigingen in de regio. Het is niet noodzakelijk om meerdere rondes te spelen, er kan ook voor gekozen worden om slechts aan één ronde mee te doen. Het beach circuit wordt gespeeld in teams van drie, en het niveau varieert van 4e tot 1e klasse.

Rond 17:00 uur zal er een pauze zijn waarin ook de trekking van de loterij plaatsvindt. 

Om 20:00 uur is het toernooi afgelopen waarna in de feesttent de feestavond losbarst met muziek van Hôrspower. Rond 21:30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. 

De feestavond eindigt om 01:00 uur.

Klasses

Inschrijven

Zoals altijd is het inschrijven gratis voor de CMV-leden van Hovoc. Daarnaast is deelname aan de bedrijvencompetitie op vrijdag gratis voor Hovoc sponsoren.

Mocht je niet mee willen volleyballen maar toch je bijdrage willen leveren aan het 55e Horster Volleybaltoernooi? Meld je dan aan als vrijwilliger via de website of via toernooi@hovoc.nl 

 

 

Vragen
Voor eventuele vragen betreffende het toernooi kun je terecht op het volgende e-mailadres: toernooi@hovoc.nl.
 

Verhuur
Volleybalvereniging Hovoc verhuurt ook volledige toernooivelduitrustingen. Voor inlichtingen kun je terecht bij Gijs Driessen: verhuur@hovoc.nl.

Meehelpen toernooi
Het Horster Volleybaltoernooi kan niet georganiseerd worden zonder hulp van vrijwilligers. Meld je daarom via onderstaand formulier aan om een handje te helpen.

Inschrijfgelden

Vrijdag                                                                                        

hoog heren         3 vs 3                   €21
midden heren    3 vs 3                   €21
laag heren          4 vs 4                   €21
hoog dames       3 vs 3                   €21
midden dames  3 vs 3                   €21
laag dames         4 vs 4                   €21
hoog mix             3 vs 3                   €21
midden mix        3 vs 3                   €21
laag mix              4 vs 4                   €21
Bedrijven            4 vs 4                   €28
Individueel                                        €7

Zaterdagochtend


Niveau 1                                           €18
Niveau 2                                           €18
Niveau 3                                           €18
Niveau 4                                           €18
Niveau 5                                           €18
Niveau 6                                           €18
C-jeugd                                             €24

Zaterdagmiddag


B-jeugd                                             €26
A-jeugd                                             €36
NeVoBo-volleybal dames             €36
NeVoBo-volleybal heren              €36
Open klasse (vrienden / keten / recreanten)                                     €36        
NeVoBo Beach Circuit Limburg             €6