Horster Volleybaltoernooi

54e Horster Volleybaltoernooi

2 & 3 juni 2023

Sportvelden nabij Dendron sporthal

meer informatie volgt

Volleybal voor iedereen

Dit jaar wordt het Horster Volleybaltoernooi voor de 54e keer gehouden. Al die jaren organiseren wij dit volleybaltoernooi voor iedereen uit Horst en omstreken. Ook dit jaar vindt het toernooi plaats op de sportvelden achter de Dendron Sporthal, waar we ook de beschikking hebben over enkele beachvolleybal velden op zand.

Het Horster Volleybaltoernooi biedt iedereen de mogelijkheid om lekker een potje te volleyballen. Of je nu gezellig wilt ballen met je vrienden, familie of collega’s of lekker wilt knallen met een aantal doorgewinterde volleyballers, het kan bij ons allemaal. En natuurlijk kan ook de jeugd terecht voor een gezellig toernooi.

Opzet toernooi

Net als afgelopen jaren heeft het toernooi in 2023 een tweedaagse opzet. Op vrijdagavond organiseren dit jaar een individueel mixtoernooi, waarbij je elke wedstrijd in een compleet nieuw, gemixt team speelt.

Op zaterdag zullen we in de morgen beginnen met het jeugdtoernooi, waar alle CMV-niveaus en de C-jeugd terecht kunnen. In aansluiting hierop zullen we in de middag verder gaan met de senioren- en recreantenteams. Daarnaast heeft de A en B-jeugd zaterdagmiddag de mogelijkheid lekker te volleyballen.

Programma vrijdag 13 MEI 2022

van 19.00 - 22.00 uur
Op vrijdag beginnen we om 19.00 uur en staat er een individueel mixtoernooi op het programma. Voor dit toernooi geef je je individueel op, en speel je iedere wedstrijd in een nieuw, gemixt team. Hierbij wordt de eindstand dus ook individueel bijgehouden. Er wordt rekening gehouden met het niveau van individuele spelers, zodat eerlijke teams gemaakt kunnen worden. De wedstrijden zullen duren tot rond 22.00 uur. Aansluitend is er de gelegenheid om nog een drankje te doen. De prijsuitreiking zal rond 23.00 plaatsvinden.

Programma zaterdag 14 MEI 2022

van 10.00 - 12.30 uur, voor CMV-niveau 1, 2 en 3
De CMV-teams die uitkomen op niveau 1, 2 en 3 starten om 10.00 uur met hun wedstrijden. Rond de klok van 13.00 uur zal voor deze groep de prijsuitreiking plaats vinden.

van 10.00 - 14.00 uur, voor CMV-niveau 4, 5 en 6 en C-jeugd
De teams die spelen in de C-klasse en alle CMV-teams die uitkomen op niveau 4, 5 en 6 starten om 10.00 uur met hun wedstrijden. Rond de klok van 14.30 uur zal voor deze groep de prijsuitreiking plaats vinden. Natuurlijk kunnen zich in de C-klasse zowel jongens- als meisjesteams inschrijven.

van 15.00 - 20.00 uur, voor senioren/recreanten/A- en B-jeugd
Rond de klok van 15.00 uur zullen we van start gaan met het senioren, recreanten en het A- en B- jeugd toernooi. Hier wordt 6 tegen 6 gespeeld.

Dit jaar zal er na de prijsuitreiking op zaterdag een feestavond plaatsvinden!

Klasses

Voor het mixtoernooi op de vrijdagavond schrijf je je individueel in. Op het aanmeldformulier vul je hier je (eventuele) volleybalervaring in. Op basis hiervan worden elke ronde eerlijke teams samengesteld. Op de zaterdag is het voor alle niveaus mogelijk om in te schrijven. Er wordt gespeeld op twee niveaus, namelijk recreanten, waarbij géén actieve volleyballers mee mogen doen, en de open klasse, waarbij een onbeperkt aantal actieve volleyballers ingezet kunnen worden. Voor het recreanten niveau hebben we weer een heren-, een dames- en een mixklasse. Voor de open klasse kan er alleen in de mixpoule ingeschreven worden. Er wordt 6 tegen 6 gespeeld.

 

 

Vragen
Voor eventuele vragen betreffende het toernooi kun je terecht op het volgende e-mailadres: toernooi@hovoc.nl.

Verhuur
Volleybalvereniging Hovoc verhuurt ook volledige toernooivelduitrustingen. Voor inlichtingen kun je terecht bij; Gijs Driessen: verhuur@hovoc.nl.

Inschrijfgelden
Vrijdagavond, individueel  € 6,00 per persoon
Zaterdagtoernooi senioren € 30,00 per team
Zaterdag A- & B- Jeugd  € 22,00 per team
Zaterdag C-Jeugd  € 20,00 per team
Zaterdag Circulatie mini volleybal € 15,00 per team