header_ballen

Gezonde sportkantine

Hovoc aan de slag met gezonde sportkantine

Steeds meer sportverenigingen introduceren “De gezonde sportkantine”. Hovoc wil graag een steentje bijdragen aan deze ontwikkelingen naar een gezonde levensstijl. Daarom is ook Hovoc in samenwerking met team:fit, Clubtotaal en Ellen Brummans van Natuurel, gestart met de gezonde sportkantine. 

Onze leden komen volleyballen voor de gezelligheid, om te ontspannen en gezond en sportief bezig te zijn. Hovoc is van mening dat daar een gezonde omgeving bij hoort en wil haar leden dan ook een gezondere sportkantine bieden. Dit houdt in dat Hovoc haar leden en andere bezoekers, de mogelijkheid wil bieden om naast het gangbare assortiment ook gezonde alternatieven te kunnen kiezen. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om een gezonde keuze te maken.

Deze verandering zal stapsgewijs worden ingevoerd door het regelmatig introduceren van nieuwe gezonde producten. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het nieuwste aanbod of vraag er in de kantine naar, aan een van onze medewerkers achter de bar.

Hovoc heeft voor haar gezonde sportkantine inmiddels een werkgroep samengesteld, met o.a. Marja Kuijpers, Anne Pennings en Ellen Brummans (www.natuurel.nl).

Heb je vragen? Tips? Suggesties? Mail gerust naar gezond@hovoc.nl.

NatuurelAfslag 10ClubtotaalNaturalicious