Header

Volleybal Extra

Hovoc Volleybal Extra 2019 (1)

Volleybal Extra wordt aangeboden voor kinderen en jongvolwassenen, die op een of andere manier niet in het reguliere verenigingsleven mee kunnen vanwege een verstandelijke beperking. Hovoc wil deze mensen graag een sportmoment bieden.

Naast het bieden van dit sportmoment zijn andere doelen: het stimuleren van integratie van sporters met een beperking in het reguliere verenigingsleven, het stimuleren van motorische vaardigheden en het leren om in een groep met elkaar te sporten. De volleybaltrainingen worden afgestemd op de mogelijkheden van de speler.

Hovoc Volleybal Extra 2019 (2)Op dit moment zijn er negen jongeren actief bezig. Maar graag zouden we de groep nog willen uitbreiden met enkele leden.

De training voor deze groep vindt één keer per week plaats op donderdagavond van 18:00 tot 19:00 uur in de Dendron sporthal in Horst. Er is altijd één trainster aanwezig met ervaring met deze doelgroep (Ilse Peeters) en nog twee trainsters welke een gerichte (zorg)opleiding volgen (Anne van Osch en Sem Kurstjens).
Naast de volleybal trainingen worden er ook andere jaarlijkse activiteiten aangeboden zoals de dropping, carnaval, Sinterklaas, etc.

Hovoc streeft er naar volleybal voor iedereen mogelijk te maken, dus ook voor de groep jongeren die extra aandacht en begeleiding nodig heeft. Wilt uw kind/jongere graag sporten, maar vindt hij of zij het moeilijk om een juiste sport te kiezen, kom dan een keer kijken bij onze Volleybal Extra groep.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u uw kind aanmelden? Dan kunt u terecht bij de werkgroep Volleybal Extra bestaande uit Lea Hendriks (tel. 077-4773082) en Erna Joosten (tel. 077-3986852) of via volleybalextra@hovoc.nl.